Menu

Угода користувача

Я погоджуюся з умовами політики конфіденційності та процедур, пов’язаних з передачею коштів, а також дозволяю використовувати мої персональні дані на законних умовах.

Персональні дані

На виконання вимог Закону України “Про захист персональних даних” я даю згоду на обробку моїх персональних даних з метою забезпечення реалізації благодійних, громадських, цивільно-правових та інших відносин. Я також погоджуюсь з тим, що ГО «Про.Світ» та БО «БФ «ГОФ» мають право надавати доступ та передавати мої персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень, а також без повідомлень про дії з персональними даними, не змінюючи мети їх обробки, до того ж на перевірку зазначеної при оформленні платежа інформації або для проведення статистичного аналізу. Під третіми особам розумію: фінансові установи, оператори мобільного та поштового зв’язку, інші фізичні та/або юридичні особи.

ГО «Про.Світ» та БО «БФ «ГОФ» цінують ваше право на особисте життя та нерозголошення вашої персональної інформації. Ця Політика конфіденційності – це правило, яким користуються всі співробітники нашої платформи. Також вона регламентує збір і використання особистої інформації, яка може бути запрошена/отримана при відвідуванні нашого веб-сайту http://gof.org.ua/ та http://gof.org.ua, при використанні сервісу, листуванні або телефонній розмові. Якщо у вас виникнуть питання або проблеми у зв’язку з конфіденційністю, надсилайте, будь ласка, свої питання або зауваження на електронну адресу: hello@gof.org.ua.

Яку інформацію ми збираємо

У разі, коли ви робите благодійний внесок на нашому сайті на підтримку інноваційного проекту (благодійної програми) у сфері освіти або іншим чином взаємодієте з нами, ми збираємо як особисту інформацію, так і загальні дані.

Особиста інформація стосується окремого Благодійника – наприклад: ім’я, прізвище, по-батькові, номер телефону, e-mail, номер банківської картки, країну і місто проживання тощо. Такі дані ми отримуємо лише від осіб, які надають (розкривають) її свідомо та з власного бажання. Наприклад, роблячи благодійний внесок на підтримку інноваційного проекту (благодійної програми) в сфері освіти. Ми не вимагаємо реєстрації або надання такої інформації для перегляду нашого сайту та отримання доступу до його змісту.

Для того, щоб зробити благодійний внесок або іншим чином взаємодіяти з нами, ви повинні уважно ознайомитися з вашими правами та обов’язками щодо обробки персональних даних, які зазначені в ст. 8 З.У. «Про захист персональних даних» , уважно ознайомитися з даною Політикою конфіденційності, а також висловити свою повну згоду з їх умовами.

Якщо ви не погоджуєтеся з будь-якою з умов даної Політики конфіденційності та вищезазначеного Положення про захист персональних даних, будь ласка, не надавайте особисту інформацію.

Факт надання Вами своїх персональних даних буде вважатися нами явним оприлюдненням Вами, як суб’єктом персональних, цих персональних даних та Вашою повною і безумовною згодою на їхню обробку нами згідно з даною Угодою користувача.

Згоду на використання вашої особистої інформації ви можете відкликати в будь-який момент. Для цього достатньо надіслати повідомлення електронною поштою, з поміткою в темі листа «Персональні дані», за адресою: hello@gof.org.ua.

Чому ми обробляємо персональні дані

Персональні дані – відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

Ми можемо обробляти ваші персональні дані для наступних цілей. Одночасно можуть застосовуватися одна або кілька цілей.

Обробка благодійного внеску.

Ми можемо використовувати ваші персональні дані для обробки благодійного внеску, який ви зробили.

Спілкування з вами.

Ми можемо використовувати ваші персональні дані для зв’язку з вами, наприклад, щоб повідомити вас про зміну статусу інноваційного проекту (благодійної програми) у сфері освіти, яку ви підтримали або надіслати вам важливі повідомлення та інші подібні повідомлення, що стосуються надісланих вами коштів чи новин від авторів проектів і нашої платформи та зв’язатися з вами в цілях, пов’язаних з обслуговуванням.

Ми діємо відповідно до цієї Політики конфіденційності, на підставі чинного законодавства України.

Власником персональних даних є ГО «Про.Світ», що знаходиться за адресою: м. Львів, вул. Грядкова, 10 та БО «БФ «ГОФ», що знаходиться за адресою: м.Київ, бул. Тараса Шевченка, буд. 62, пов. 4. Ми маємо право зберігати персональні дані стільки, скільки необхідно для реалізації мети, що зазначена у даній Політиці конфіденційності або у строки, встановлені чинним законодавством України або до моменту видалення вами цих даних.

Як ми збираємо інформацію

Особиста інформація, як ми зазначили вище, надходить безпосередньо від вас та з вашого відома. Так, коли ви здійснюєте платіж, ми отримуємо надану вами інформацію, щоб мати змогу опрацювати його. Коли ви надсилаєте нам електронного листа, ми зберігаємо вказану вами адресу електронної пошти, щоб мати змогу відповісти.

Також ми постійно збираємо загальну інформацію, коли ви заходите на наш веб-сайт. Процес збору таких даних відбувається з допомогою технологій cookies, як пояснюється нижче.

Cookies

Як і багато інших організацій, ми використовуємо технологію cookies на нашому сайті та поза його межами. Cookies – це уривки інформації, які веб-сайт передає на жорсткий диск споживача для зберігання інформації, пов’язаної з веб-сайтом. Ця технологія розширює ваші можливості використання інтернету, зберігаючи ваші пріоритети під час перегляду певного сайту. Технологія cookies не містить особистої інформації і не може жодним чином налаштовувати вашу систему або зчитувати інформацію з вашого жорсткого диска.

Під час перегляду нашого веб-сайту ми можемо розмістити cookies на вашому комп’ютері. Такі тимчасові cookies використовують для підрахунку кількості візитів на наш сайт. Вони видаляються, коли ви виходите з браузера. Постійні cookie можуть зберігатися на вашому комп’ютері вашим браузером. Під час реєстрації цей тип cookies повідомляє: вперше ви до нас завітали чи заходили на наш сайт раніше. Cookies не містять Персональних даних і можуть бути заблоковані вами у будь-який момент. Сookies не отримують особистої інформації про вас та не надають нам вашої контактної інформації, а також не отримують жодної інформації з вашого комп’ютера. Крім того, файли cookies використовуються, щоб зробити веб-сайт http://gof.org.ua/ та http://gof.org.ua безпечним, захищеним і зручним. Файли cookie забезпечують підтримку функцій безпеки та їх запуск. Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ відвідувачами або пристроями. Файли cookie допомагають оцінити кількість і частоту запитів, а також виявляти й блокувати тих відвідувачів або пристрої, які намагаються виконати пакетні завантаження інформації з веб-сайту.

Ярлик “help” на панелі більшості браузерів проінформує вас, як заборонити браузеру приймати нові cookies, як отримувати повідомлення від браузера, що ви отримали нові cookies або як відімкнути cookies. Пам’ятайте, що cookies дозволяють Вам повною мірою користуватися всіма можливостями веб-сайту http://gof.org.ua/ та http://gof.org.ua і ми рекомендуємо вам залишати їх ввімкненими.

Крім того, веб-сайт http://gof.org.ua/ та http://gof.org.ua може містити посилання на сайти, які не управляються ГО «Про.Світ» та БО «БФ «ГОФ». Такі посилання наведені винятково для інформаційних цілей.

Технічне оснащення сторінок сайту ГО «Про.Світ» та БО «БФ «ГОФ» може містити в собі модулі:

  • Соціальної мережі Facebook (facebook.com), управління якої відбувається зі штаб-квартири компанії Facebook Inc, Facebook Corporate Office, який знаходиться за адресою: Headquarters 1601 S. California Ave, Palo Alto , CA 94304 , USA, телефон: +1 (650 ) 543-4800
  • Інформаційної мережі Twitter (twitter.com), управління якою здійснюється з офісу компанії Twitter, Inc., який знаходиться за адресою: 1355 Market St, Suite 900 San Francisco, CA 94103, USA, телефон: +1 ( 415 ) 222-9958;
  • Соціального форуму YouTube (youtube.com), управління яким здійснюється з офісу компанії YouTube, LLC, який знаходиться за адресою: 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA, телефон: +1 (650 ) 253-0000
  • Соціальної мережі Google+ (http://www.google.com/intl/ru/+/learnmore/better/), управління якою здійснюється з офісу компанії 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, телефон: +1 ( 650 ) 253-0000.
  • Мобільного фотододатку Instagram (instagram.com) управління якої відбувається зі штаб-квартири компанії Facebook Inc , Facebook Corporate Office, який знаходиться за адресою: Headquarters 1601 S. California Ave . Palo Alto , CA 94304 , USA, телефон: +1 (650 ) 543-4800.

Ці модулі можуть бути кнопками синхронізації аккаунту на веб-сайті http://gof.org.ua/ та http://gof.org.ua , Like, ретвітнути або відповідно “Мені подобається”. Якщо відвідувач відкривав одну з веб-сторінок, оснащену таким плагіном, його інтернет-браузер безпосередньо підключить його до серверів Facebook, Twitter, Google+ або YouTube. Плагін буде передавати на сервер дані про те, які саме веб-сторінки веб-сайту http://gof.org.ua/ та http://gof.org.ua відвідувач переглядав. При використанні будь-яких функцій плагіну, ця інформація також буде синхронізована з обліковим записом відвідувача на Facebook, Twitter, Google+ або YouTube. Більш детальну інформацію про збір і використання даних мережами Facebook, Twitter, Google+ або YouTube, а також про права і можливості щодо захисту персональних даних в даному контексті можна знайти в розділі про конфіденційність на сайтах Facebook, Twitter, Google+ або YouTube

Благодійні пожертви (внески) та інші операції з коштами

Строк (термін) публічного збору благодійних пожертв (внесків/коштів) для запуску і реалізації інноваційних проектів (благодійних програм) у сфері освіти становить від 1-го до 90-та днів.

Після завершення терміну інноваційного проекту (благодійної програми) в сфері освіти, проект отримує один зі статусів:

Профінансований – проект який впродовж терміну дії інноваційного проекту (благодійної програми) в сфері освіти зібрав 100% і більше від попередньо заявленої на сторінці проекту суми.

Частково профінансований – проект який впродовж терміну дії інноваційного проекту (благодійної програми) в сфері освіти зібрав від 50% до 100% від попередньо заявленої на сторінці проекту суми.

Непрофінансований – проект який впродовж терміну дії інноваційного проекту (благодійної програми) в сфері освіти зібрав менше 50% від попередньо заявленої на сторінці проекту суми.

У разі, якщо проект отримує статус “непрофінансований” кошти надіслані Благодійником, за його письмової згоди (шляхом надсилання емейл відповіді на лист-запит від співробітників платформи) можуть бути:

  • – перенаправлені працівниками платформи на підтримку іншого обраного ним активного проекту.
  • – перенаправлені працівниками платформи на підтримку статутної діяльності ГО «Про.Світ» або БО «БФ «ГОФ».
  • – повернуті на картковий рахунок Благодійника, за вирахуванням суми банківської комісії у розмірі 2,5%.

Лист-запит,  у разі якщо проект має статус “непрофінансований”, надсилається впродовж тижня з моменту завершення інноваційного проекту (благодійної програми) у сфері освіти на електронну адресу вказану Благодійником під час здійснення операції з перерахування коштів.

У разі, якщо Благодійник не надішле своєчасно (тобто впродовж двох тижнів) емейл відповіді (повідомлення) на лист-запит від співробітників платформи або не обере жоден варіант з числа, визначених ГО «Про.Світ» та БО «БФ «ГОФ», або не вкаже банківські реквізити для переказу (повернення) йому цих благодійних внесків (пожертв), у разі обрання ним такого варіанта рішення, то цей Благодійник вважається таким, що цілеспрямовано і усвідомлено прийняв рішення спрямувати його благодійні внески (пожертви), які підлягають поверненню, для фінансування статутної діяльності ГО «Про.Світ» або БО «БФ «ГОФ» (для фінансування видатків на утримання ГО «Про.Світ» та БО «БФ «ГОФ», реалізації мети (цілей, завдань) та напрямів його статутної діяльності, визначених його установчими документами/статутом), а ГО «Про.Світ» або БО «БФ «ГОФ» зобов’язані виконати таке  рішення Благодійника.

Треті сторони, що надають послуги

У процесі роботи ми звертаємося до інших організацій та осіб, які виконують багато функцій. Наприклад, виконання та доставку замовлень (закупівля товарів, які будуть передані в якості благодійної допомоги, тощо), надання різноманітної підтримки Ініціаторам проекту чи іншим його учасникам, замовляємо у певних агенцій адміністрування промо-кампаній (благодійні аукціони, зустрічі, брифінги, конференції, тощо), аналіз даних тощо. Ці агенції можуть мати доступ до особистої інформації, якщо це необхідно для виконання їхніх функцій, однак їм заборонено використовувати особисту інформацію з іншою метою, ніж та, яка зазначена в нашій Політиці конфіденційності та в нашому Положенні про обробку і захист персональних даних і ми вимагаємо від них дотримання конфіденційності.

Загальна інформація стосується таких аспектів, як кількість відвідувачів сайту, на які сторінки вони заходять, яку інформацію завантажують, тип веб-браузера та операційна система, яку вони використовують, назва провайдера інтернет-послуг тощо. Коли Ви заходите на наш сайт, ми автоматично отримуємо цю інформацію та узагальнюємо з подібними даними про інших відвідувачів. Збираючи таку інформацію, ми аналізуємо, як краще пристосувати наш веб-сайт до потреб відвідувачів.

Розголошення та передача даних

Ми не продаємо, не передаємо та не розголошуємо особисту інформацію, яку отримуємо на нашому сайті, третім сторонам без Вашої попередньої згоди, крім випадків, передбачених законодавством України та цією Угодою користувача.

У разі користування нашим сайтом, вважається, що Ви надали свою повну і безумовну згоду на  розкриття нами вашої особистої інформації, у тому числі для передачі іншим особам, також для наступних випадків:

  • – для запобігання злочину або завдання шкоди нам або третім особам;
  • – для надання такої інформацію третім особам, що надають нам підтримку та послуги за допомогою яких Ви отримуєте Ваше замовлення (благодійну допомогу, тощо).

Може статися, що ми надамо загальну інформацію про наших відвідувачів (наприклад, відсоток відвідувачів сайту жіночої та чоловічої статі) третім сторонам, що надають послуги, нашим партнерам, благодійникам та іншим особам, щоб запустити, реалізувати та забезпечити (підтримати) наш інноваційний проект (благодійну програму) у сфері освіти. Ми також можемо збирати дані з файлів веб-реєстрації (таких як Ваш веб-браузер, операційна система, відвідані сторінки тощо), щоб зрозуміти, як відвідувачі подорожують сайтом, та які його сторони є найпопулярнішими.

Оновлення цього попередження

Ми можемо в односторонньому порядку змінювати або оновлювати частини цієї політики в будь-який час, без попереднього повідомлення. Будь ласка, час від часу переглядайте Політику конфіденційності, щоб знати про її зміни та оновлення. Усі зміни до цієї Політики конфіденційності набувають чинності з моменту їх публікації.

Коли ви реєструєтесь, авторизуєтесь, користуєтесь цим сайтом  або іншим чином взаємодієте з нами, ви вважаєтесь такими, що повністю й безумовно погоджуєтесь з новими умовами Політики конфіденційності в редакції, що діє на цей момент.

У випадку визнання недійсною або нездійсненною будь-якої частини даної Політики конфіденційності, інші її частини будуть залишатися чинними.

  TOP